Després de la seva aliança estratègica amb AV Group, Triple A-Risk Finance desembarca a Espanya


Triple A-Risk Finance ha signat un acord estratègic amb AV Group, per potenciar els seus serveis de consultoria de riscos i actuarial en entitats asseguradores i financeres espanyoles, dins del seu pla d'expansió que està duent a terme a Europa.
Frankie Gregorkiewicz, responsable de Triple A-Risk Finance a Espanya, indica: "els reptes normatius als quals s'enfronta el sector assegurador, entre els quals destaca l'entrada en vigor de les normatives IFRS 17 i la pròxima revisió de Solvència II, han incrementat la demanda dels serveis d'assessorament de la gestió risc, de manera que estem ampliant el nostre camp d'actuació a Europa, a més la nostra experiència en regulació internacional ens aporta coneixement rellevant per a les empreses del sector assegurador a Espanya".
Per la seva banda Xavier Plana, CEO d'AV Group, "aquesta associació estratègica aporta valor a ambdues consultores, pel fet que, d'una banda, reforcem la nostra oferta de serveis financers amb els clients actuals i, de l'altra, obrim mercat amb la incorporació de noves entitats a la nostra cartera de clients".
Triple A-Risk Finance és una consultora global, d'origen holandès, independent i innovadora especialitzada en gestió de riscos i ciències actuarials. Assessoren i identifiquen riscos i oportunitats en asseguradores, fons de pensions, bancs i entitats financeres per aconseguir resultats i aportar transferència de coneixements pràctics. www.aaa-riskfinance.es
Per la seva banda, AV Group és una consultora de negoci, actuarial i risc amb l’objectiu principal d’accelerar els canvis en organitzacions complexes, dotant-les d'instruments i noves habilitats, per a posar en funcionament les opcions estratègiques adequades. Compta amb oficines a Madrid i Barcelona que ofereixen el servei als seus clients d'Europa i Latam. www.group-av.comDatos del autor


Xavier Plana

Xavier Plana es Chief Executive Officer en AV Group. Ha trabajado durante más de veinte años en el sector financiero, ocupando diversos cargos en comité de dirección. En su última etapa llegó a ser Subdirector General en Caixa Girona, dirigiendo durante ese período las áreas de Estrategia, IT, RRHH y filiales de la entidad. En los últimos años se ha dedicado a la consultoría de negocio, trabajando como Director de Desarrollo de Negocio para la multinacional Towers Watson, donde lideró la iniciativa de M&A en España. Xavier Plana es Economista y Actuario de Seguros por la UB. Posee el Certificado de Analista Financiero y el título de Operador del Mercado de Futuros. Ha impartido clases para las universidades de Barcelona (UB), Tarragona (URV) y Girona (UDG). En la actualidad es Presidente de la Sección Profesional del Colegio de Actuarios de Cataluña a quien representa en la International Actuarial Association y en Actuarial Association of Europe.